Problematyka zdrowia psychicznego dzieci i młodzieży.
Niemało jest dań, które przez składniki użyte do ich przyrządzenia bądź wygląd lub ewentualnie także zapach, mimo swoich obszernych walorów smakowych, nie wzbudzają w pierwszej kolejności zachwytu, a właściwie obrzydzenie. Duża grupa z nas tak reaguje na przykład na owoce morza, przede wszystkim na ośmiornice, kałamarnice lub też małże, pomimo tego, że wielu smakoszy twierdzi je za naprawdę smaczne oraz godne uwagi, jak ANCHOR a również uwielbiane ANCHOR. Innymi potrawami, do których wielu z nas nie potrafi się przekonać się podroby, inaczej produkty mięsne pochodzące z wewnętrznych organów zwierzaków – zazwyczaj jada się wątróbkę, płucka czy też cynaderki, inaczej nerki. W kuchniach wyspiarskich, szczególnie w Irlandzkiej, podroby stanowią stanowczą większość jadłospisu i najistotniejszą część wielu potraw, pośród jakich odnajdują się podroby zwierzęcia opiekane w jego żołądku. Brzmi to chociaż niezbyt zachęcająco, jednak dania tego rodzaju posiadają oddaną rzeszę entuzjastów, jacy gotowi są zjeść podroby przygotowane w najbardziej nawet krańcowy sposób, nie zważając na niepochlebne opinie innych. Dla innych rekomendujemy ANCHOR – sprawdź sam!
2. Strona
3. Przewodniki
4. Wiadomości
5. O nas